ArgumentaTIC: descripció

Sabíeu que els ordinadors donen suport a les decisions que prenen els professionals com, per exemple, el personal mèdic? Us heu preguntat com ho fan i en què es basen?

ArgumentaTIC proposa un joc que vol apropar la manera de raonar de les màquines. El joc simula la realització d’un hipotètic treball de recerca que ha de permetre graduar-vos. Està basat en el raonament per casos que utilitza la intel·ligència artificial per fer aprendre les màquines i poder donar suport a la presa de decisions.

Aquí trobareu les instruccions, el taulell, les fitxes i el dau del joc; i en aquest  bloc podeu votar  els recursos que us hagin anat millor per aconseguir els “diplomes”.

Participeu! La vostra experiència servirà a altres jugador(e)s.

Fitxa

Activitat a l’aula per conèixer i aprofundir la investigació actual en intel·ligència artificial a través del joc. Dirigida especialement a alumnes de quart d’ESO i de primer de Batxillerat.

Objectius

Alumnat: quart d’ESO i primer de Batxillerat
Introduir-se en la recerca en intel·ligència artificial i el raonament basat en casos.
Ampliar coneixements sobre els recursos TIC disponibles a internet i la seva utilitat per al treball de recerca.

Professorat:
Establir vincles entre la investigació científica, i els continguts que es donen en els centres educatius.

Fomentar el pensament crític i de presa de decisions en l’alumnat a través d’una activitat de joc.

Deixa el teu comentari

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>