ArgumentaTIC: documentació científica

En ciències de la computació es denomina intel·ligència artificial (IA) a les intel·ligències no naturals en agents no vius. John McCarthy va encunyar aquest terme el 1956 i el va definir com “la ciència i enginyeria de fer màquines intel·ligents”.

El raonament basat en casos és el procés de solucionar nous problemes basant-se en les solucions de problemes anteriors. Els mecànics, els metges o els enginyers quan s’enfronten a noves situacions que han de resoldre gràcies a l’experiència de casos anteriors, es pot dir que estan usant raonament basat en casos. Aquesta manera de raonar es porta a terme fent analogies i s’ha argumentat que no només és un mètode poderós per al raonament de les computadores, sinó que també l’utilitzen les persones per solucionar problemes quotidians. Les postures més radicals sostenen que tot raonament és basat en casos perquè està basat en l’experiència prèvia.

Document per al professorat

Instruccions detallades del joc

Deixa el teu comentari

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>